Kreativne

Svi mogu sudjelovati.

team building for companies

Izazovi

Izazovi i timski zadaci kreirani su kako bi angažirali i potaknuli članove tima na zajednički rad i rješavanje problema ili zadataka. Team Building izazovi sastoje se od niza zadataka i igara kao što su kreni-stani, ljudski čvor, kartonski čamac, lančana reakcija, slijepi retriever, nađi kuću, čarobni tepih, utrka u kartosnkim bolidima, a capella pjevanje i drugi brojni izazovi i zabavni zadatci i igre.

team building for companies

Kamera, ton, akcija!

Smislite ideju, napravite tekst i započnite snimanje. U samo 60 sekundi svaki tim mora ispričati priču koristeći samo zvuk i sliku. Jednominutni kratki film, kao format, je kreativan i izazovan način poticanja članova tima da se izraze kroz film. Snimanje filma ili video spota, kao drugi format, je aktivnost gdje svaki član tima dobiva svoje uloge – scenarist, producent, kamera, redatelj, glumci, produkcija.

team building for companies

Bubnjanje u krugu

Stoljećima je zvuk bubnjeva obilježavao događaje poput rođenja, žetve i najavljivanja bitke. Ujedinjeni u jedan tim, kreirat ćete muzičku osnovu na kojoj će se sagraditi lijepi i zabavan ritam. Timsko bubnjanje ili bubnjanje u krugu je način na koji svaki član tima može osjetiti stvarnu pripadnost i uživati u zajedničkoj kreaciji.

team building for companies

Remek-djelo

Ogromno slikarsko platno se nalazi pred grupom te svi zajedno moraju sudjelovati u kreaciji slikarskog umjetničkog djela. Konačan rezultat timskog slikanja je remek-djelo koje ćete ponijeti sa sobom u ured da vas podsjeti na zajedničko postignuće.

team building for companies

Escape Room

Igrači Escape Rooma imaju ograničeno vrijeme za rješavanje zadataka za uspješan izlazak iz sobe, tako da su svi članovi tima motivirani dati sve od sebe kako bi završili igru ​​prije isteka vremena! Kako bi na vrijeme pobjegli iz “soba”, članovi tima moraju intenzivno komunicirati i dijeliti informacije koje bi mogle biti ključ za rješavanje zadataka.

team building for companies

Orkestar Crescendo

Crescendo je slavlje glazbe i timskog duha, a instruktori će vas upoznati s osnovama sviranja violine ili viole. Svaki član tima u samo sat vremena naučiti će odsvirati jednostavnu dionicu, a svirajući zajedno doći ćete do zajedničkog cilja i pripremiti se za finalni nastup.

team building for companies

LipDub - FlashMob

LipDub – FlashMob glazbena radionica, je team building aktivnost koja potiče koordinaciju i kreativnost tima. U režiji koreografa, tim otkriva grad i znamenitosti team building destinacije, a sve će kamerom zabilježiti profesionalni snimatelj. Zadatak tima je napraviti profesionalni i kreativan proizvod, profesionalno montiran video spreman za prikazivanje.