Outdoor

Udahnite malo svježeg zraka van ureda.

team building for companies

Vožnja biciklima

Vožnja (e)biciklima kao team building aktivnost doprinosi stvaranju lijepih prijateljstava unutar tima, a u isto vrijeme članovi tima istražuju različite pejzaže, vinske ceste, srednjovjekovne gradiće ili se voze kroz sela i doline. Ova aktivnost će svakako proširiti horizonte tima jer se odvija na novim mjestima gdje se može upoznati način života ljudi iz različiih regija i, naravno, uživati u različitim kulinarskim delicijama. U Hrvatskoj i Sloveniji je bezbroj prekrasnih biciklističkih staza i bez automobila.

team building for companies

Treasure Hunt

Potraga za blagom je izazovna, interaktivna i kompetitivna team building aktivnost koja uključuje orijentaciju, komunikaciju, podjelu informacija i rješavanje problema. Timovi su u situaciji da moraju naći najbolji način da izvrše svoje zadatke, a u isto vrijeme imaju mogućnost istraživati različita kulturna i povijesna mjesta te različite lokacije netaknute prirode. Ova aktivnost može se organizirati u Zagrebu, Splitu, Dubrovniku, Opatiji, Zadru i Istri, a u Sloveniji u Ljubljani, Mariboru, Celju, Bledu i mnogim drugim urbanim i ruralnim sredinama.

team building for companies

Hiking, Nordijsko Hodanje

Hiking, Trekking i hodanje, je jedna od team building aktivnosti koja može pomoći timu da razvije povjerenje, da se suoči s izazovima i izvrši konkretne zadatke koji su pred njih stavljeni. Upotrebom pravilne tehnike i štapova, nordijsko hodanje koristi 90% glavnih mišića u gornjem i donje dijelu tijela te na taj način reducira pritisak na zglobove. U svakom dijelu Hrvatske i Slovenije nalazi se pregršt lokacija za hodanje, od planinskih dijelova, šuma i brežuljkastih područja do obale i otoka.

team building for companies

Selo

Okruženi prirodom i domaćim životinjama, uživajte u ovoj team building aktivnosti na seoskom gospodarstvu. Sudionici su uključeni u različite natjecateljske seoske igre kao što su bacanje potkove, panj, laso, skakanje u vreći, potezanje konopa, utrka s jajima, luk i strijela, panj i mnoge druge. Također, možete hraniti i jahati konje na prirodnim terenima koji prolaze šumama, dolinama, poljskim puteljcima. Na kraju, uz logorsku vatru, probajte lokalne sireve i tradicionalnu hranu i pića.

team building for companies

Paintball

Paintball je natjecateljska i taktička team building aktivnost te je uključivanje sudionika jedan od načina poticanja zdravog natjecanja unutar tima. Bez obzira odabrali ofenzivnu ili defenzivnu strategiju, komunikacija između članova tima je najvažnija za postizanje rezultata. Paintball igrališta postavljena su na prirodnim terenima s drvećem, rovovima, brdima, preprekama i barikadama diljem Hrvatske i Slovenije.

team building for companies

Olimpijske igre

Ceremonijom otvaranja započinju team building Olimpijske ige koje su mix sportskih i kreativnih aktivnosti. U ovoj zabavnoj i natjecateljskoj team building aktivnosti sudionici su podijeljeni u različite timove, sa imenima i bojama svakog tima. Svi sudionici uključeni su u razne aktivnosti i kreativne izazove kao gusjenica, nogomet u balonima, streljaštvo, mehanički bik, minsko polje, ljudski stolni nogomet, odbojka na pijesku i druge.

team building for companies

Izleti i obilasci

Svaki grad i svako mjesto ima svoju priču i povijest. Licencirani turistički vodiči pokazat će vam znamenitosti, muzeje, arhitekturu i kulturnu baštinu Zagreba, Splita, Zadra, Dubrovnika, Pule, Osijeka i Varaždina, ili Ljubljane, Maribora i Ptuja. Bit ćete zadivljeni prirodnim ljepotama Nacionalnog parka Plitvička jezera, slapova Krke i Bledskog jezera, ili prekrasnog Parka prirode Papuk i Kopačkog rita. Prođite kroz podzemni kanjon Škocjanskih jama ili Postojnske jame. Posjetite i druge stare gradove, prirodne parkove i znamenitosti Hrvatske i Slovenije.

team building for companies

Segway

Zadržite ravnotežu tijela i uma. Segway gradska tura može biti team building aktivnost koja će omogućiti članovima tima da se bolje upoznaju i vrijeme provedu u zajedničkom istraživanju znamenitosti, parkova i nevjerojatnih kutaka Zagreba, Splita, Dubrovnika, Zadra i Istre te Ljubljane i Bleda u Sloveniji.