Relaks

Balance your mind, body & soul.

team building for companies

Joga i pilates opuštanje

Svi članovi tima pozvani su da sudjeluju u ovoj drevnoj vještini s ciljem jedinstvenog doživljaja pomlađivanja tijela, mirnoće uma i duha. Joga i pilates retreat je team building aktivnost koja timu daje mogućnost da se opusti i uživa prije ponovnog poslovnog izazova.

team building for companies

Spa wellness oaza

Vrijeme je za termalni ugođaj i opuštanje u wellness spa oazi. Sauna je mjesto gdje se možete umiriti i opustiti mišiće koji su često napeti nakon dugih radnih dana, tjedana i mjeseci. Uživajte u wellness spa oazama u Zagrebu, Opatiji, Istri, Dalmaciji te termama s jedinstvenom ljekovitom vodom u Međimurju, Zagorju i brojnim termama u Sloveniji okružene prekrasnim okolišem i prirodom.

team building for companies

Relakasirajući tretmani

Prepustite se jedinstvenim masažama, tretmanima tijela i lica koristeći hipnotička esencijalna ulja i kvalitetnu kozmetiku. Ali i tretmane detoksikacije koji vraćaju snagu i zdravlje u opuštajućoj atmosferi. Tretmani opuštanja i masaža ublažavaju napetost mišića, povećavaju cirkulaciju i pomažu da se osjećate opušteno.

team building for companies

Zdravlje i vježbanje

Probudite se ujutro i obucite sportsku obuću i odjeću. Osobni trener vašeg tima povesti će vas na jutarnje vježbe, hodanje i trčanje u prekrasan ambijent gradskog parka, šetnice uz more ili obližnji hotel. Članovima tima, osobni trener, dati će motivaciju, savjete i smjernice za razne vježbe, istezanja, zdrave aktivnosti ili tehniku ​​trčanja. Vježbanje poboljšava zdravlje.