Vozila

Hit the road!

team activities quad buggy
team building for companies

Quad & Buggy ture

Na Quad i Buggy turama članovi tima uputiti će se na uzbudljive šumske staze i svladavati razne prirodne prepreke, saznati zanimljive informacije o povijesti destinacije, te na pauzama uživati u tradicionalnoj hrani i piću. Sudionici će na obali posjetiti prekrasna mjesta s nevjerojatnim pogledima na Istru, Kvarner, Zadar, Split, Dubrovnik, Hvar, Nacionalni park Velebit te također u unutrašnjosti na Zagreb, Zagorje, Slavoniju, Baranju i Međimurje. Ili prekrasna mjesta u Ljubljani, na Bledu, Bovcu i mnoga druga mjesta.

team building for companies

Karting - Velika Nagrada

Karting je team building aktivnost koja poboljšava moral, povezanost i učinkovitost tima. Grupa se dijeli na jednake timove te se izabire kapetan tima i dodjeljuje ime timu. Članovi tima moraju surađivati kako bi osvojili najveći broj bodova za svoj tim i popeli se na najvišu stepenicu na postolju. Uzbuđenje, strategija i timski rad dovesti će tim do uspjeha. Isprobajte bolide i karting staze u Hrvatskoj u Zagrebu, Puli, Poreču, Splitu, Kvarneru, te u Sloveniji u Ljubljani, Mariboru Celju, na Brniku, Kranju i ostalim stazama.

team building for companies

Jeep safari

Vozeći se Jeepovima makadamskom cestom kroz Nacionalni park Velebit članovi tima uživaju u predivnim panoramskim pogledima te istražuju napuštene vojne bunkere. Ili otkrivaju sela Konavoske doline, uz visoke litice koje se uzdižu uz Jadransko more. Stručni vodiči povesti će tim na putovanje po magičnoj Slavoniji i Baranji, nizinama i vionogradima gdje će moći predahnuti uz lokalna vina i delicije.

team building for companies

Oldtimer auto ture

Tura starim automobilima ili kombijima je team building doživljaj koji može stvoriti empatiju među sudionicima i dati priliku za slobodan dan. Cesta će vas povesti kroz slikovita ruralna područja, kroz maslinike i skrivene krajolike. Zaustavit ćete se u lokalnim vinskim podrumima i probati vina hrvatskih i slovenskih proizvođača uz razne tradicionalne zalogaje.